Over ons bedrijf

Van der Jagt Cultuurtechniek BV is een no-nonsens bedrijf gevestigd in Wieringerwerf. Ons bedrijf in de cultuurtechniek voert vele werkzaamheden uit zoals het planten en verplanten van bomen, aanleg van erfverhardingen, grondverzet, sloot- en bermonderhoud, aanleg dammen/duikers/riool/drainage, rvs zout- lozende overstroombakken, en semi-dieplader transport.

Ik zeg wel eens gek scherend: “Wij doen alles behalve bouw”.

Historie

Pieter is in 2006 begonnen met loon- en kraanverhuur, waarbij de werkzaamheden werden gedaan in de verhuur en grondverzet met een 9 ton’s rupskraan en trekker met dumper.

Door de jaren heen is er steeds iets bij gekomen zoals trekkers, kranen, maaiers, vrachtwagens, aanbouwdelen en als laatste een boomverplantmachine.

Inmiddels is het bedrijf gespecialiseerd in het verplanten van alle maten bomen.

Als laatste ontwikkeling hebben we nu ook een bomenhotel.

Emmissie

Om in het groen te werken en denken zijn wij druk bezig om alle werkzaamheden met emissiearm materiaal uit te voeren. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in Stage v en Euro 6 werkmateriaal. Ondertussen, kunnen we ook zeggen, dat wij alle werkzaamheden hiermee uitvoeren. Tevens werkt al ons materiaal op HVO 20 brandstof en kunnen we u ook HVO 100 aanbieden.

Onze verplant werkzaamheden voeren wij altijd uit met HVO 100 brandstof.

Want als we allemaal iets doen komen we samen verder.